آشنایی با ویژگی Find My iPhone Activation Lock

فایند مای آیفون دارای یک ویژگی منحصر به فردی به نام Activation Lock است. این ویژگی به شما کمک می‌کند تا در صورت گم شدن و یا دزدیده شدن آیفون و یا سایر دیوایس‌های اپل خود آنرا پیدا کرده و مانع از استفاده دیگران از آیفون خود شوید. این ویژگی در دیوایس‌های اپل شامل آیفون ، آیپد ، آیپاد و اپل واچ وجود دارد.باید توجه داشته باشید زمانی که فایند مای آیفون در آیفون شما فعال می‌گردد ویژگی Activation Lock نیز به صورت اتوماتیک فعال می‌شود.

 

Activation Lock

ویژگی Activation Lock به شما کمک خواهد کرد تا آیفون خود را امن تر از همیشه نگه دارید و چنانچه آیفون شما دزدیه و یا گم شد شانس پیدا کردن آنرا افزایش دهید. زمانی که شما آیفون خود را گم می‌کنید و اطلاعات موجود در آیفون خود را از راه دور و به صورت ریموت پاک می‌کنید Activation Lock همچنان فعال خواهد بود به شرطی که ویژگی Find My iPhone را هم چنان روشن نگه دارید. برای عبور از مرحله Activation Lock تنها به دانستن اطلاعات اپل آیدی و رمز آن نیاز خواهید داشت. همچنین از طریق watchOS2 و بالاتر شما می توانید از Activation Lock برای محافظت از اپل واچ خود استفاده کنید.

ویژگی Activation Lock چگونه کار می‌کند؟

زمانی که شما فایند مای آیفون را آیفون ، آیپد و آیپاد خود روشن می‌کنید اپل آیدی شما به صورت امن در سرور Activation Lock اپل ذخیره شده و به آیفون ، آیپد و یا آیپاد شما وابسته و متصل می‌گردد.بدین ترتیب برای امکان استفاده از آیفون، غیر فعال کردن ویژگی فایند مای آیفون، فعالسازی مجدد آیفون و پاک کردن اطلاعات آن به داشتن اپل آیدی و رمز آن نیاز خواهید داشت.

با فعالسازی Find My iPhone ویژگی Activation Lock به صورت اتوماتیک فعال خواهد شد

اگر آیفون خود را گم کرده‌اید و یا دزدیده شده است

اگر شما آیفون خود را گم کنید و یا آیفون شما دزدیده شود سریعا آیفون خود را به کمک Find My iPhone در حالت Lost Mode قرار دهید.
قرار دادن آیفون در حالت Lost Mode باعث خواهد شد تا صفحه آیفون شما قفل شود و یک پیغام با موضوع مورد نظر شما در صفحه نمایش آیفون شما به نمایش درآید. شما می‌توانید به راحتی اطلاعات آیفون خود را از راه دور و به صورت ریموت پاک کنید.


زمانی که Activation Lock بر روی آیفون شما ظاهر می‌گردد کار برای استفاده از آیفون شما و همچنین فروش آن برای شخص سارق بسیار سخت خواهد شد.
برای قرار دادن آیفون در حالت Lost Mode میتوانید از وبسایت رسمی آیکلود اپل و همچنین نرم افزار Find My iPhone در دیوایس خود استفاده کنید.

آشنایی بیشتر با اقدامات لازم هنگام گم و یا دزدیده شدن آیفون

اگر اپل آیدی و یا رمز اپل آیدی را فراموش کرده‌اید

اپل آیدی اکانت و شناسه کاربری شما برای استفاده از تمام سرویس‌ها و امکانات شرکت اپل است.به طور معمول اپل آیدی شما همان ایمیل شما است که برای استفاده از خدمات اپل آنرا ایجاد کرده اید.

آشنایی با ساخت اپل آیدی

چنانچه اپل آیدی خود را فراموش کرده اید از این بخش برای یافتن آن و چنانچه رمز اپل آیدی خود را فراموش کرده اید از این بخش استفاده کنید.

بررسی فعال بودن Activation Lock قبل از خرید آیفون دست دوم

قبل از خرید ایفون دست دوم و یا آیپد ، آیپاد ، اپل واچ دست دوم از خاموش بودن قابلیت Activation Lock آن مطمئن شوید.چنانچه این ویژگی فعال است از شخص فروشنده بخواهید تا Activation Lock را غیر فعال کنید. بدین منظور مراحل زیر را انجام دهید.

۱. آیفون را روشن کنید.

۲. اگر آیفون دارای رمز است آنرا وارد کرده و مسیر زیر را طی کنید
Settings > General > Reset > Erase All Content and Settings
این مراحل باعث حذف کل اطلاعات آیفون خواهد شد.

۳. مراحل فعالسازی آیفون را آغاز کنید.

۴. اگر در هنگام فعالسازی آیفون اپل آیدی و رمز اپل آیدی از شما درخواست شد،آیفون مورد نظر در مرحله Activatio Lock قرار دارد. از شخص فروشنده بخواهید با مراجعه به وبسایت آیکلود آیفون مورد نظر را از لیست Find My iPhone خارج کند.

آموزش خارج کردن دیوایس از لیست Find My iPhone

اقدامات مرتبط با Find My iPhone قبل از فروش آیفون ، آیپد ، آیپاد و اپل واچ

قبل از فروش آیفون و یا سایر دیوایس‌هایی که از ویژگی Activation Lock استفاده می‌کنند حتما نسبت به غیرفعال کردن ویژگی Find My iPhone اقدام نمایید.چنانچه فایندمای آیفون را در دیوایس خود غیر فعال نکنید شخص خریدار امکان استفاده از آیفون خریداری شده را نخواهد داشت. بدین منظور کافیست تا از اکانت آیکلود خود در دیوایس خود خارج و sign out شوید وسپس تمام اطلاعات خود را طبق مراحل زیر پاک کنید.

در نسخه ۱۰.۳ و به بعد سیستم عامل iOS

وارد نرم افزار Settings شوید.
روی نام خود تپ کرده و گزینه‌ی Sign out کنید.
رمز اپل آیدی خود را وارد کرده و فرایند را نهایی کنید.
مجددا وارد نرم افزار Settings شده و مراحل زیر را برای پاک کردن اطلاعات انجام دهید.
General > Reset > Erase All Content and Settings.

در نسخه ۱۰.۲ و به پایین تر سیستم عامل iOS

وارد نرم افزار Settings شوید.
وارد بخش iCloud شده و گزینه‌ی Sign out کنید.
رمز اپل آیدی خود را وارد کرده و فرایند را نهایی کنید.
مجددا وارد نرم افزار Settings شده و مراحل زیر را برای پاک کردن اطلاعات انجام دهید.
General > Reset > Erase All Content and Settings.

آشنایی بیشتر با اقدامات لازم قبل از فروش آیفون و سایر دیوایس‌های اپل خود

فهرست
×