نحوه خاموش Find My iPhone Activation Lock را پیدا کنید

بدانید چگونه Lock Activation را خاموش کنید تا بتوانید دستگاه خود را تنظیم و استفاده کنید.

Activation Lock طراحی شده است تا زمانی که آیفون، آیپد، آیپاد لمسی یا اپل واچ شما از بین رفته یا دزدیده شده است دستگاه اطلاعات شما را به صورت ایمن نگه دارد . اگر دستگاه خود را بدون اینکه از آیکلود خارج شوید پاک کنید ، ممکن است توسط Activation Lock محافظت شود. این که آیا دستگاه خود را پاک کردید یا یکی از شخص دیگری را خریداری کردید، می توانید فعال سازی قفل را با وارد کردن اپل آیدی صحیح و رمز عبور خاموش کنید.

اگر دستگاه خود را پاک کردید

اگر قبل از اینکه دستگاه خود را در حالت ریکاوری قرار دهید و از طریق iTunes بازگردانید، از iCloud خارج نشوید  ، ممکن است در Activation Lock باقی بماند. این بدان معنی است که شما نیاز دارید همان اپل آیدی و رمز عبور را که قبل از تنظیم دستگاه استفاده کردید وارد کنید.

اپل آیدی یا رمز عبور اپل آیدی خود را فراموش کرده اید ؟

اگر شما دارای iOS 11 یا بالاتر هستید و حساب شما با احراز هویت دو عامل محافظت می شود می توانید Activation Lock را با کد گذرواژه دستگاه خود خاموش کنید . روی باز کردن با رمز عبور ضربه بزنید، سپس روی «استفاده از رمز عبور دستگاه» ضربه بزنید.

اگر دستگاه را از شخص دیگری خریداری کردید

قبل از خرید آیفون، آیپد یا آی پاد لمسی از شخص دیگری به جز اپل یا فروشنده مجاز Apple مطمئن شوید که دستگاه پاک شده است و دیگر با حساب صاحب قبلی ارتباط ندارد.

اگر دستگاهتان را روشن کنید و یکی از این صفحهها را ببینید، به کمک از صاحب قبلی نیاز دارید.

حذف Activation Lock

اگر صفحه Lock Activation را مشاهده می کنید، دستگاه هنوز با حساب صاحب قبلی ارتباط دارد.

غیر فعال کردن Activation Lock

اگر صفحه قفل گذرواژه یا صفحه اصلی را مشاهده کنید، دستگاه پاک نشده است.

از صاحب قبلی کمک بخواهید

اگر دستگاه با حساب صاحب قبلی ارتباط داشته باشد و نزدیک به آنها باشد، از آنها بخواهید تا اپل آیدی و رمز عبور اپل خود را در صفحه Lock Activation وارد کرده و دستگاه را از حساب خود حذف کنند .

اگر صفحه نمایش کد عبور را مشاهده کرده و دستگاه پاک نشده است، از مالک قبلی برای باز کردن قفل دستگاه و رفتن به تنظیمات> عمومی> تنظیم مجدد> پاک کردن تمام محتویات و تنظیمات بپرسید. آنها باید وارد اپل آیدی و رمز عبور خود شوند.

اگر مالک قبلی با شما نباشد

اگر صاحب قبلی حضور نداشته باشد، با آنها تماس بگیرید و از آنها بخواهید که این مراحل را دنبال کنید:

۱. با اپل آیدی خود وارد iCloud.com شوید .

۲. به پیدا کردن آیفون من بروید

۳. روی همه دستگاهها در بالای صفحه کلیک کنید.

۴. دستگاهی را که میخواهید از آیکلود حذف کنید، انتخاب کنید.

۵. در صورت لزوم، روی Erase [device] کلیک کنید.

۶. روی حذف از حساب کلیک کنید.

پس از مالک قبلی، دستگاه را از حساب خود حذف می کند، دستگاه را خاموش کرده و سپس دوباره شروع کنید راه اندازی وتنظیم کنید.

فهرست