از آلبوم های اشتراکی در عکس استفاده کنید

آلبومهای به اشتراک گذاشته شده اجازه می دهد عکس ها و ویدیوهای خود را فقط با افرادی که انتخاب می کنید به اشتراک بگذارید و می توانید عکس ها، ویدیوها و نظرات خود را اضافه کنید.

آلبوم های اشتراکی

با استفاده از آلبوم های اشتراکی، عکسهایی را که میخواهید به اشتراک بگذارید را انتخاب کرده و افرادی را که میخواهید با آنها اشتراکگذاری کنید. برای به اشتراک گذاری خودکار با استفاده از لحظات عالی که عکس ها را از کتابخانه خود انتخاب می کنید، سعی به اشتراک گذاری پیشنهادات کنید.

 

قبل از اینکه شروع کنید

۱. آیفون، آیپد یا آیپد تاچ خود را به آخرین iOS ، مک خود را به آخرین MacOS و Apple TV 4K یا Apple TV (نسل ۴) به آخرین tvOS به روز کنید .

iCloud. ۲ را روی تمام دستگاه های خود تنظیم کنید.

۳. اطمینان حاصل کنید که شما به آیکلود با همان اپل آیدی در تمام دستگاه های خود که می خواهید با آلبوم های اشتراکی استفاده کنید، وارد شده اید.

۴. اگر شما یک رایانه شخصی ویندوز دارید، به Windows 7 یا بالاتر آپدیت کنید و آیکلود را برای ویندوز دانلود کنید .

آلبوم های اشتراکی را روشن کنید

  • بر روی آیفون، آیپد یا آیپد لمسی به تنظیمات> نام شما> آیکلود > عکس بروید، سپس آلبومهای اشتراکی را فعال کنید.
  • در Mac خود، منوی اپل  > تنظیمات سیستم را انتخاب کنید. آیکلود را انتخاب کنید، روی دکمه Options در کنار عکس کلیک کنید، سپس آلبومهای اشتراکی را انتخاب کنید.
  • در Apple TV خود، به تنظیمات> آیکلود > تنظیمات عکس آیکلود بروید و آلبومهای اشتراکی را فعال کنید.
  • در رایانه ویندوز خود، آیکلود را برای ویندوز باز کنید و Photos را انتخاب کنید. روی دکمه گزینه کلیک کنید تا تأیید شود که آلبومهای اشتراکی در آن قرار داشته باشند، سپس روی اعمال کلیک کنید.

اگر از نسخه های قبلی iOS استفاده می کنید، آیکلود برای ویندوز، iPhoto، یا Aperture، هنوز می توانید آلبوم های اشتراکی ایجاد و مشاهده کنید. در نسخه های قبلی iOS، macOS، tvOS، و iCloud برای ویندوز، آلبوم های به اشتراک گذاشته شده iCloud Photo Sharing نامگذاری شد.

از آلبوم های اشتراکی استفاده کنید

از برنامه Photos برای ایجاد یک آلبوم به اشتراک گذاشته شده استفاده کنید که فقط عکسهایی را که انتخاب میکنید را نشان میدهد. دعوت کردن به ۱۰۰ نفر از افراد مورد علاقه خود برای پیوستن به آن، ایجاد نظرات و حتی اضافه کردن عکس های خود. سپس میتوانید آلبوم به اشتراک گذاشته شده خود را مدیریت کنید و عکسهای دلخواه خود را برای همیشه ذخیره کنید.

یک آلبوم به اشتراک گذاشته جدید ایجاد کنید

آلبوم های اشتراکی icloud

۱. به برگه آلبوم بروید و روی  ضربه بزنید  .

۲. آلبوم به اشتراک گذاشته شده جدید ضربه بزنید .

۳. نام آلبوم به اشتراک گذاشته شود، سپس روی بعدی ضربه بزنید.

۴. افرادی را برای دعوت از مخاطبین خود انتخاب کنید یا یک آدرس ایمیل یا شماره تلفن پیامها را تایپ کنید.

۵. روی ایجاد کنید.ضربه بزنید

افراد بیشتری را دعوت کنید

حذف آلبوم های مشترک

شما حتی می توانید آلبوم را با دوستان و خانواده هایی که از آیکلود استفاده نمی کنند به اشتراک بگذارید. فقط یک آلبوم به اشتراک گذاشته شده ای که ایجاد کرده اید باز کنید، به برگه افراد در دستگاه iOS خود بروید یا روی  در مک خود کلیک کنید و وب سایت عمومی را فعال کنید. عکس های خود را به یک وبسایت منتشر کنید که هر کس بتواند در مرورگر وب به روز شود. 

فضای ذخیره سازی آلبوم های مشترک

عکس ها و ویدیوها را اضافه کنید

با این مراحل می توانید به سرعت به عکس های آلبوم به اشتراک گذاشته شده اضافه کنید:

۱. در برگه عکس یا از داخل یک آلبوم، انتخاب را انتخاب کنید و سپس عکس ها و فیلم هایی را که می خواهید اشتراک گذاری کنید را انتخاب کنید.

۲. به  > آلبومهای اشتراکی بروید.

۳. آلبومی را انتخاب کنید که در آن می خواهید عکس هایتان را به اشتراک بگذارید.

اگر یک آلبوم به اشتراک گذاشته شده باز دارید، می توانید  برای انتخاب عکس ها و فیلم ها برای افزودن ضربه بزنید.

وقتی عکس های جدیدی اضافه می کنید، افرادی که آلبوم شما را به اشتراک می گذارند به طور خودکار مطلع می شوند. اطمینان حاصل کنید که مشترکین ارسال پست ممکن است به این ترتیب بتوانند عکس ها و ویدیوها را اضافه کنند. فقط به برگه اشتراک گذاری آلبوم افراد در دستگاه iOS خود بروید یا روی  در مک خود کلیک  کنید.

نظر و دوست داشتن

دوستان و خانواده هایی که به آیکلود وارد شده اند می توانند نظرات و عکس های خود را از آلبوم اشتراک گذاری خود ترک کنند. در صورت انجام اعلان، به طور خودکار یک اعلان دریافت خواهید کرد و اگر هر کسی نظر خود را اعلام کند، آنها مطلع خواهند شد. درباره نظرات در آلبومهای اشتراکی بیشتر بدانید .

ذخیره عکس ها و فیلم ها

افرادی که با آنها به اشتراک میگذارید میتوانند عکسها و ویدیوها را به کتابخانه خودشان ذخیره کنند. روی آی فون، آیپد یا آیپد تاچ روی عکس یا ویدئو ضربه بزنید   >> ذخیره تصویر یا ذخیره ویدئو. در مک خود، عکس یا ویدیو را انتخاب کنید، سپس روی کنترل> کنترل وارد کنید.

حذف از یک آلبوم به اشتراک گذاشته شده

اگر مالک آلبوم به اشتراک گذاشته شده هستید، می توانید هر عکس، ویدیو یا نظر را از هر کسی را حذف کنید. مشترکین می توانند هر چیزی را که شخصا اضافه کرده اند، حذف کنند. هر چیزی که شما حذف کنید، به صورت خودکار از آلبوم در تمام دستگاههای شما و دستگاههای مشترک برداشته میشود.

هر گونه عکس ذخیره شده یا دانلود شده از یک آلبوم به اشتراک گذاشته شده به کتابخانه عکس شما، حتی اگر آلبوم به اشتراک گذاشته شده حذف شده باشد، در کتابخانه خود باقی بماند، یا شخصی که آن را ایجاد کرده است، آن را به اشتراک نمی گذارد.

حذف مشترکین و یا حذف یک آلبوم

به عنوان خالق یک آلبوم به اشتراک گذاشته شده; شما کنترل می کنید که چه کسی می تواند به آن دسترسی پیدا کند; شما می توانید مشترکان را حذف کنید یا آلبوم را در هر زمان حذف کنید; هنگامی که آلبوم به اشتراک گذاشته شده را حذف می کنید; آن را به طور خودکار از تمام دستگاه های خود و دستگاه های مشترکین خود حذف می کنید; اگر وب سایت عمومی فعال باشد; آلبوم به اشتراک گذاشته شده از وب نیز حذف می شود.

نحوه حذف یک مشترک

۱. آلبوم به اشتراک گذاشته شده را باز کنید.

۲. به برگه افراد در دستگاه iOS خود بروید یا روی  در مک خود کلیک  کنید.

۳. مشترک مورد نظر را انتخاب کنید.

۴. انتخاب اشتراک را انتخاب کنید.

چگونه یک آلبوم به اشتراک گذاشته شود

۱. آلبوم به اشتراک گذاشته شده را باز کنید.

۲. به برگه افراد در دستگاه iOS خود بروید یا روی  مک خود کلیک  کنید.

۳. انتخاب آلبوم اشتراکگذاری را انتخاب کنید

انواع فایل هایی که می توانید در آلبوم های اشتراک استفاده کنید

آلبومهای اشتراکی از این فرمت های تصویر پشتیبانی می کنند:

  • HEIF
  • JPEG
  • RAW *
  • PNG
  • GIF
  • TIFF

آلبوم های اشتراکی همچنین از فرمت های خاصی که با آی فون خود عکس میگیرید ، مانند فرمت های صوتی، زمان بندی، عکس های زنده و ویدیوهای حافظه پشتیبانی می کنند . هنگامی که به اشتراک گذاشته شد، عکس هایی که با دوربین های استاندارد و عکاسی، دوربین های SLR یا دستگاه های iOS گرفته شده اند تا ۲۰۴۸ پیکسل در لبه طولانی. عکس های پانورامیک می تواند تا ۵۴۰۰ پیکسل عرض باشد. شما می توانید GIF های ۱۰۰ مگابایت یا کوچکتر را به اشتراک بگذارید.

آلبوم های اشتراک شده از این نوع فایل ها و فرمت های ویدیویی پشتیبانی می کنند:

  • HEVC
  • MP4
  • QuickTime
  • H.264
  • MPEG-4 

فیلم ها می توانند تا پانزده دقیقه طول بکشد و با رزولوشن ۷۲۰ پیکسل عرضه می شوند.

* شما نمی توانید عکس های RAW را به آلبوم های اشتراکی بر روی رایانه ویندوز خود آپلود کنید.

محدودیت ذخیره سازی آلبوم به اشتراک گذاشته شده

یک آلبوم به اشتراک گذاشته می تواند تا ۵۰۰۰ عکس و فیلم داشته باشد; اگر به حد آلبوم اشتراکی خود برسید ; باید قبل از اضافه کردن موارد جدید، برخی از عکسها یا ویدیوها را حذف کنید; عکس ها و فیلم هایی که به اشتراک می گذارید ۱۰(و نظرات و یا موارد دلخواه مرتبط با آن عکس ها) در آیکلود ذخیره می شوند تا زمانی که شما یا اشتراک کننده آنها را به صورت دستی حذف نکنید یا تا زمانی که آلبوم به اشتراک گذاشته شده را به طور کامل حذف کنید.

عکس ها و فیلم ها در آلبوم های اشتراک یافته شما در iCloud ذخیره می شوند; اما بر روی محدودیت ذخیره سازی آیکلود شما حساب نمی شود .

اطلاعات مربوط به محصولاتی که توسط اپل تولید نمی شوند یا وب سایت های مستقل که توسط اپل کنترل نشده یا آزمایش نشده اند; بدون توصیه یا تایید ارائه می شود; اپل هیچ مسئولیتی در قبال انتخاب; عملکرد و یا استفاده از وب سایت یا محصولات شخص ثالث ندارد; اپل هیچ دلیلی درباره دقت و صحت وب سایت ثالث ندارد; خطر استفاده از اینترنت ذاتی است; برای اطلاعات بیشتر با۱۲( فروشنده تماس بگیرید) ; نامهای شرکت و محصولات دیگر ممکن است علائم تجاری صاحبان مربوطه باشند.

فهرست
×