اینترنت جهانی استارلینک

اینترنت ماهواره ای استارلینک

تکنولوژی اینترنت ماهواره ای یک پدیده جدید نیست. بسیاری از شرکت ها در جهان اینترنت پرسرعت ارائه می دهند. استارلینگ یک ماهواره فوق سنگین با پرتابگر دومرحله‌ای و یا به بیان دیگر با توانایی استفاده چند باره است که توسط شرت اسپیس ایکس در سال ۲۰۱۲ طراحی شده است و ساخت و اتمام پروژه تا کنون ادامه دارد. شرکت بزرگ اسپیس ایکس در نظر دارد که با فرستادن تعداد زیادی ماهواره‌ های اینترنت استارلینک به قسمت‌ مدارهای پایینی کره زمین، دسترسی کاربران به اینترنت پرسرعت را در همه‌ نقاط دنیا فراهم کند. با سایت اپ استور ایرانی و رایگان سیبانه همراه باشید.

میزان دسترسی کاربران جهانی به اینترنت پرسرعت

بر اساس آمار‌های جهانی حدود ۴۰ در صد از جمعیت دنیا یعنی تقریبا ۵\۳ میلیارد نفر در این کره خاکی به اینترنت ماهواره‌ای دسترسی ندارند. ۶۰ درصد بقیه به اینترنت ماهواره‌ای دسترسی دارند اما به نوع اینترنت پرسرعت و کم هزینه دسترسی ندارند. برای همین خبر پرتاب این ماهواره‌های استارلینک و پوشش سراسری آنها در کل سطح کره زمین، بسیاری از کاربران را از اقصی نقاط جهان خوشحال و امیدوار کرده است. زیرا دسترسی به اینترنت ماهواره ای اسپیس ایکس آرزوی هر کاربری است.

پروژه اینترنتی ایلان ماسک

اینترنت ماهواره ای

اینترنت ماهواره ای به هیچ عنوان پدیده ای جدید نیست. همین اینترنت هایی که داریم حاصل از خدمات ماهواره ای هستند. قرار است ماهواره استارلینک ۷۰ تا ۱۰۰ برابر نزدیک‌تر از سایر ماهواره ها در بین مدارهای زمین قرار گیرند، همین موضوع باعث می‌شود تا میزان تاخیر به صفر برسد و تأخیر این نوع اینترنت حتی از فیبر نوری هم کمتر باشد. در نتیجه میزان تأخیر سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک حد واسط ۳۰ تا ۹۰ میلی‌ثانیه است. البته ایلان ماسک گفته است که بعد از اجرایی شدن فاز بعدی پروژه استارلینک، میزان این تاخیر به شدت کاهش می‌یابد و به چیزی حدود ۸ میلی ثانیه می‌رسد.

اینترنت استارلینک

علت افت سرعت اینترنت

یکی دیگر از علل افت سرعت اینترنت ماهواره ای، تعداد محدود ماهواره‌ های موجود در مدار زمین است. به علت زیاد بودن مشترکین و کاربران برای جلوگیری از کاهش سرعت این شرکت ها نمی توانند پوشش جهانی اینترنتی داشته باشند. ایلان ماسک در نظر دارد تا تعداد ماهواره‌های موجود در مدار زمین را افزایش دهد تا افراد بیشتری از این سیستم بهره‌مند شوند. اسپیس ایکس در نظر دارد حدود ۱۰ ماهواره بر دیگر تا آخر امسال به فضا بفرستد تا تعداد ماهواره‌های اینترنت استارلینک را به بیش از هزار عدد برساند. در نهایت این شرکت می‌خواهد تا ۶ سال دیگر تعداد ماهواره‌هایش را به بیش از ۴۲ هزار برساند. این یعنی تا پایان این طرح قراراست تعداد ماهواره‌های موجود در مدار کره زمین ۲۵ برابر تعداد کنونی شود.

استارت پرتاب ماهوار‌ه‌های استارلینک در سال ۲۰۱۸ توسط ایلان ماسک رقم خورد و برای شروع ۲ ماهواره با نام‌های TANTAN A و TANTAN B به مدارهای پایینی کره زمین فرستاده‌شدند. پس از این آزمایش اولین محموله ۶۰ تایی از ماهواره‌های انواع اینترنت ماهواره‌ای استارلینک ۱ در سال ۲۰۱۹ به فضا پرتاب شدند. و بعدا تعداد این ماهواره‌ها به ۸۰۰ رساندند. البته طبق گفته این شرکت دسته ۶۰ تایی از رده خارج شده اند و قرار است به مرور زمان به جو زمین وارد شوند. می توان گفت یکی از معایب اینترنت استارلینک ورود ماهواره های سنگین به جو زمین و سقوط آنها به مناطق مختلف و ایجاد خطرات جانی و مالی شود.

ماهواره ها با موشک فالکون-۹ اسپیس ایکس به فضا فرستاده می شوند. در هر پرتاب ماهواره های اینترنت استارلینک چیزی حدود ۶۰ ماهواره به فضا پرتاب می شوند. وزن تقریبی هر ماهواره استارلینک چیزی حدود ۲۳۰ کیلو گرم است. هر ماهواره می تواند پهنای باند ۲۰ گیگ بر ثانیه برای کاربران فراهم کند.

مشخصات اینترنت استارلینک

-پرسرعت

– پوشش جهانی

-تاخیر بسیار کم

-قابلیت افزایش مشترکین

-قابل استفاده در تمامی منطق جهان

-پهنای باند ۲۰ گیگ بر ثانیه

-تصمیم بر افزایش ۲۵ برابری تعداد ماهوره‌های ارائه دهنده اینترنت

– فاصله کم از سطح زمین

– دارای گیرنده‌های مخصوص

 

برای اطلاع از آخرین اخبار حوزه تکنولوژی و اپل، سیبانه را در اینستاگرام دنبال کنید :

اینستاگرام سیبانه

 

اپ استور ایرانی سیبانه ارايه دهنده نرم افزار‌های اورجینال و ایرانی با تضمین پایداری .

این هفته برنامه رمز ساز بانک ایران زمین برای ایفون  بسیار پربازدید بوده است.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.