نمایشگر LTPO

نمایشگر LTPO

 با پیشرفت تکنولوژی شرکت‌های مطرح دنیا گوشی‌های پرطرفدار و پرفرروش خود را به نمایشگرهایی با تکنولوژی بالا و با رفرش ریت پیشرفته مجهز می‌کنند. با افزایش تعداد این رفرش ریت، کارکرد این گوشی ها بهبود می‌یابد. در حقیقت کاربر به صورت روان تری از گوشی خود استفاده می کند. اما میزان مصرف شارژ گوشی به شدت بیشتر می شود. باید همه شرکت ها راه حل هایی را بر گزینند. در این مقاله ما به عنوان تیم تخصصی بهترین اپ استور ایرانی سیبانه تلاش کرده ایم تا مصرف شارژ باتری در LTPO و نمایشگر های ال تی پی او را به طور دقیق بررسی کنیم. با ما همراه باشیدتا اطلاعات زیادی در مورد نمایشگر های جدید به دست بیاورید.

مصرف شارژ باتری در LTPO

مصرف شارژ باتری در LTPO

همواره سازندگان گوشی دوست دارند با تغییر طراحی گوشی ها و مدل های جدید خود کاربران را شگفت زده کنند. هر چه استفاده از تکنولوژی بهتر بیشتر باشد سود این شرکت ها افزایش می یابد. گوشی‌های  و اکسسوری ها موجود در دنیا نمایشگرهای گوناگونی دارند به عنوان مثال LCD، Mini-LED و LTPO. نمایشگر جدید LTPO اخیرا بسیار مورد توجه جهانیان و کاربران رقرار گرفته است. اما دلیل محبوبیت نمایشگر های اولد چیست؟ آیا ال تی پی او می تواند به کاهش مصرف باتری گوشی های هوشمند کمک کند؟ در چه محصولاتی تعبیه می‌ شود؟

گوشی های هوشمند جدید دارای باتری های مخصوصی هستند. جنس آنها از لیتیوم یونی است. عملکرد آنها طوری است که قابلیت شارژ مجدد را دارند. یعنی هر موقع که گوشی شما نیاز به شارژ شدن داشت، می توانید با اتصال به برق آنها را شارژ کنید. البته شارژر های گوناگونی مثل باسیم و بی سیم در بازار وجود دارد. هر کدام از آنها مزایا و معایبی دارند. حالا چرا باتری گوشی ما سریعا کاهش می یابد. یکی از این عوامل کیفیت بالای صفحه نمایش گوشی هوشنمد، تبلت، لپ تاپ و ساعت هوشمند ماست. اما آیل راه حلی برای ایم موضوع وجود دارد؟ چگونه شرکت های تولید کننده می توانند مانع از مهاجرت مشتری های خود به دلیل باتری شوند؟

نمایشگر های جدید

نمایشگر های جدید و پیشرفته

میزان شارژهی باتری دستگاه با تعبیه نمایشگر های ال تی پی او افزایش می یابد. به همین دلیل این یک مشکل بزرگ قلمداد می شود این امر باعث می شود که شرکت‌های بزرگ به فکر یافتن چاره و راه‌حل باشند. آنها برای عملی شدن کارهایشان آخرین فناوری‌ها را به صورت مستمر مورد بررسی قرار می دهند. حالا ببینیم که اصلا LTPO چیست؟ این فناوری‌یکی از تکنولوژی های بسیار پیشرفته اسن که کوتاه شده عبارت که اکسید پلی کریستال با دمای کم است. این پنل‌هااز لحاظ استفاده از انرژی عملکرد بسیار بهتری نسبت به سری های قبلی دارند. به همین دلیل گزینه بسیارخوبی برای گجت های سبک و قابل حمل شمرده می شوند.

 

شرکت‌های بزرگ دنیا مثل سامسونگ و وان پلاس به این سراغ این مدل نمایشگر ها رفته‌اند. فعلا این دو شرکت فقط برای آخرین مدل هایشان از آنها استفاده می کنند، ولی با پیشرفت تکنولوژی و نیاز کاربران مجبور خواهند شد تا از این نوع نمایشگر کم مصرف در همه محصولات خود مثل گوشی های هوشمن و یا گجت های قابل حمل استفاده کنند. نحوه عملکرد نمایشگر LTPO ای گونه است که ۳ لایه مختلف دارند، لایه انتشار ارگانیک، یک سطح صاف از جنس شیشه‌ و با قابلیت محافظت بالا و صفحه پشتی کنترلگر رفتار هر پیکسل به حالت جداگانه، این تکنولوژی را شرکت سامسونگ امولد نامیده است.

انواع نمایشگر موجود در بازار

انواع نمایشگر موجود در بازار

اولین گزینه نمایشگر های ال تی پی او هستند. جنس صفحات پشتی آنها TFT یا ترانزیستور نازک است. این نوع ترانزیستور ها که در اصل قطعات الکترونیکی فشرده شده‌ای هستند مانند یک مدار کار می‌کنند. از پردازنده‌های نسل جدید و مدرن مانند در گوشی هوشمند، تبلت ها و لپ‌تاپ‌ ها استفاده می شود. نقش این ترانزیستور ها روشن و خاموش کردن هر کدام از پیکسل‌ها و حفظ مقدار مشخص روشنایی صفحه. TFT انواع مختلفی دارد مثل LTPS و IGZO.صفحه نمایشگرهای IGZO مقدار استفاده از انرژی بسیار بالایی دارند، ولی هزینه تولید آنها در اندازه های بزرگ، قابل توجه است.

استفاده از پنل‌های LTPS از سال های گذشته در دنیای گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه ها محبوبیت بالایی دارد. استفاده از پنل‌های IGZO امکان دارد که رفرش ریت های تکنولوژی OLED را بطور وسیعی کم تر کند. استفاده از این تکنولوژی می تواند یک گزینه خوب و قوی جهت کاهش میزان مصرف شارژ باتری شود. این به نوبه خود ارزش بسیار بالایی دارد. اگر سازندگان گوشی هایی که از نمایشگر های پر مصرف LTPO استفاده می کنند، بتوانند ترکیبی از پنل های  LTPS و IGZO را در دستگاه های خود تعبیه کنند، نتیجه خارق العاده خواهد شد. شرکت بزرگ اپل هم تولید با نمایشگر LTPO دارد. شما می دانید که تولیدکنندگان همواره در تلاش هستن که کاربران را راضی نگه دارند. مصرف شارژ باتری در LTPO کم و کیفیت صفحه نمایش بیشتر است.

مزایای نمایشگرهای LTPO

مزایای نمایشگرهای LTPO

از مزایای این پنل‌های پیشرفته و جدید می توان به مناسب بودن آن‌ها برای استفاده در تماشای فیلم و محتوا و کاهش مصرف شارژ باتری است. معمولا فیلم‌ها به حالت ۲۴ فریم بر ثانیه است. حال اگر کیفیتشان را کاهش دهیم و  آن‌ها را روی پنل‌های ۶۰ هرتزی مشاهده کنیم، با تصویر مصنوعی خواهیم شد. درست است که نرم افزار هایی جهت کاهش کیفیت فیلم وجود دارد، اما نهایت به هیچ عنوان باعث کاهش مصرف باتری نخواهیم شد. در نتیجه CPU به مشکل بر می خورد. رفرش ریت ها می توانند فشار موجود روی تراشه را به شدت کم می کنند. البته تعداد زیاد آنها هم در برخی موارد برای باتری چندان مفید نیست.

GPU موجود در این تکنولوژی جدید نسبت به رفرش ریت ۶۰ یا ۱۲۰ هرتز، انرژی بسیار کمتری مصرف خواهد کرد. اگر گوشی خود را لمس نکردید، رفرش ریت کم تر دستگاه را درگیر خواهد کرد. در این حالت بدون استفاده از دستگاه رفرش ریت از ۱۲۰ به ۶۰ هرتز کاهش می‌دهند. پس رفرش ریت ها برای استفاده روان از صفحه نمایش ضروری هستند. اما مصرف باتری را به شدت افزایش می دهند. نمایشگرهای LTPO جدید تری و بهترین گزینه برای حفظ کیفیت و کاهش مصرف باتری هستند. خلاصه نمایشگر های اولد بدون استفاده از نور پس‌زمینه کار می‌کند زیرا پیکسل‌های موجود در آنها به نور جدا هیچ نیازی ندارند. اما نمایشگرهای LCD همواره برای کار کردن به نور پس‌زمینه احتیاج دارند. پس نمایشگر های ال تی پی او انرژی کمتری را مصرف می کنند.

گوشی‌هایی که دارای نمایشگر ال تی پی او هستند

گوشی‌هایی که دارای نمایشگر ال تی پی او هستند

اولین دستگاه که دارای فناوری جدید نمایشگر LTPO بود اپل واچ سری ۴ سال ۲۰۱۸ بود. استفاده از این تکنولوژی توسط اپل باعث شد که ابعاد نمایشگر نسبت به قبل افزایش یابد. در نتیجه اندازه باتری ها کاهش یافت، زیرا دیگر باتری بزرگی نیاز نبود. این یک موفقیت برای اپل بود. اگر بخواهیم لیستی از وسایلی که دارای این نمایشگر را تهیه کنیم خیلی طولانی خواهد شد، اما ایفون ۱۳ پرو، گلکسی s21 اولترا، وان پلاس ۹ پرو و گوگل پیکسل پرو پرچمداران این مجموعه خواهند بود.

با تعبیه نمایشگرهای LTPO در دستگاه ها، باتری‌ آنها بزرگ تر و سنگین تر می شود. برای همین کاربران می توانند از گوشی ها و دستگاه های هوشمن خود جهت اهداف گوناگونی استفاده کنند. مثلا می توان از مودم‌های ۵G که میزان مصرف زیاد انرژی را دارند استفاده کرد و یا امکان تعبیه تراشه‌های بسیار پر قدرت پردازشی فراهم می شود. در سری های قبل عملا شارژدهی باتری قربانی کارکرد دستگاه می شد، اما حالا می توانید عملکرد بهتر و کیفیت بالا تری را تجربه کنید. پس در آینده نزدیک قطعا از استفاده از نمایشگرهای LTPO به شدت افزایش می یابد.

مصرف شارژ نمایشگر جدید LTPO

  • وجود انواع نمایشگر مثل LCD، Mini-LED و LTPO

  • دلیل محبوبیت نمایشگر LTPO

  • افزایش تعداد استفاده از رفرش ریت های زیاد جهت کارکرد بهتر گوشی ها

  • امکان استفاده روان کاربر از گوشی خود 

  • افزایش میزان مصرف شارژ گوشی با تعبیه رفرش ریت های زیاد

  • تلاش سازندگان گوشی برای حل این مشکل بزرگ

  • قربانی باتری برای بهبود کیفیت صفحه نمایش

  • مصرف مقبول شارژ باتری در صفحه نمایش با تکنولوژی LTPO

  • معرفی OLED 

  • آشنایی با فناوری TFT یا ترانزیستور نازک فیلم

  • تعریف از ترانزیستور ها به عنوان یک مدار الکتریکی

سایر ویژگی های نمایشگر های جدید

  • استفاده از پردازنده‌های نسل جدید

  • اولین استفاده از این تکنولوژی توسط شرکت اپل در سال ۲۰۱۸ در اپل واچ ۴

  • اهمیت وجود این ترانزیستور ها در روشن و خاموش کردن هر کدام از پیکسل‌ها

  • وجود انواع تی اف تی مثل LTPS و IGZO

  • کاهش مصرف باتری گوشی با استفاده از تکنولوژی جدید صفحه نمایش ال تی پی او

  • افزایش طول عمر باتری قابل شارژ لیتیوم یونی موجود در دستگاه های هوشمند

  • شدت بیشتر گوشی های دارای این فناوری شامل  ایفون ۱۳ پرو، گلکسی s21 اولترا، وان پلاس ۹ پرو و گوگل پیکسل پرو

  • استفاده از این نوع نمایشگر در گوشی های رده بالا

  • افزایش استفاده از نمایشگر ال تی پی او در گوشی های رده پایین در آینده جهت راضی نگه داشتن کاربران در آینده بسیار نزدیک

 

برای اطلاع از آخرین اخبار حوزه تکنولوژی و اپل، سیبانه را در اینستاگرام دنبال کنید :

اینستاگرام سیبانه

 

اپ استور ایرانی سیبانه ارايه دهنده نرم افزار‌های اورجینال و ایرانی با تضمین پایداری .

این هفته برنامه بلوبانک برای ایفون   بسیار پربازدید بوده است.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.