استخدام مهندس اپل توسط مایکروسافت

استخدام مهندس اپل توسط مایکروسافت

همواره ابر شرکت ها در تلاش هستند که با نوآوری های جدید، کسب و کار خود را گسترش دهند. شرکت های تولید محصولات الکتریکی هم از این قاعده مستثنی نیستند. آنها هم می خواهند که با به کارگیری فناوری جدید کاربران زیادی را به خود جذب کنند. برای همین امر همواره جدالی بین استخدام افراد نابغه و البته کاربلد بین این شرکت ها وجود دارد. این شرکت ها دائما به کارکنان شرکت های مقابل مبالغ هنگفتی پیشنهاد می کنند تا آنها را استخدام کنند. گفته می‌شود مایکروسافت به‌‌ منظور توسعه‌ی تراشه‌های اختصاصی، مایک فیلیپو، مهندس و طراح باسابقه‌ی تراشه‌های اپل را به استخدام خود درآورده است. تراشه های مایکروسافت از این پس توسط او طراحی خواهد شد. در این مقاله ما به عنوان تیم تخصصی بهترین اپ استور ایرانی سیبانه تلاش کرده ایم تا استخدام مهندس اپل توسط مایکروسافت را بررسی کنیم. با ما همراه باشید تا علت قطع همکاری اپل با اینتل را به طور کلی موشکافی کنیم.

مهندس تراشه های اپل در مایکروسافت

تراشه های مایکروسافت و اپل و اوالکام

همان طور که می دانید شرکت مایکروسافت سال هاست که یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده نرم افزاری جهان تبدیل شده است. این شرکت رقابت تنگاتنگی با شرکت هایی همچون آمازون و اپل دارد. برای همین می خواهد به هر نحوی که شده است از رقبایش مخصوصا در طراحی و ساخت پیشی بگیرد. شرکت بزرگ اپل از چند سال قبل، تواناترین و قدرتمندترین تراشه‌های جهان مبتنی‌‌ بر طراحی و معماری آرم را می سازد. برای همین می توان گفت که کمتر شرکتی در عرصه تکنولوژی توانایی رقابت با آن‌ را دارد. از طرفی اپل رفته رفته وابستگی خود به سایر شرکت های تولید محصولات فناوری را کاهش می دهد.

در این باره اپل در کامپیوترهای پرقدرت مک در روندی تازه، از تراشه‌های همیشگی اینتل استفاده نکرد و عملا آنها را کنار گذاشت. علت این عملکرد ساختن تراشه اختصاصی توسط اپل بود. این شرکت گفت که روند پایان استفاده از تراشه های اینتل را شروع کرده است و در نظر دارد که در سال های نه چندان همکاری خود را با اینتل در این خصوص کاملا قطع کند. قطع همکاری اپل با اینتل اپل مانند یک زلزله عمل کرد و سایر شرکت ها را با چالش های جدی روبرو کرده است. در ادامه ایم عملکرد اپل شرکت کوالکام شرکت نویا را خریداری کرد، موسسان شرکت نوویا مهندسان تکنولوژی سابق اپل هستند که این شرکت را بعد از خروج از آن بنا نهاده اند. حالا که شرکت کوالکام قدرتمند تر از قبل شده است در حال طراحی تراشه های قوی و پردازنده‌ی اختصاصی با تکنولوژی شرکت آرم برای کامپوتر ها و سیستم های شخصی است.

عملکرد اینتل و پاسخ او به اپل

عملکرد اینتل و پاسخ او به اپل

از طرف دیگر، شرکت intel هم بعد از قطع همکاری اپل با اینتل در نظر دارد که در سه سال آینده، SOC های مخصوص خود را با قدرتی بیشتر توسعه دهد. برای همین انتقام خود از اپل را گرفته است. اینتل یکی مهره های کلیدی اپل که از خبره ترین افراد در طراحی تراشه های قوی است را استخدام کرده است. البته فقط شرکت اینتل این قدر جاه طلبانه عمل نکرده است. در پی این اقدام اینتل مایکروسافت هم یکی دیگر از مهندسان اساسی و کلیدی اپل را با هدفی کم و بیش مشابه یعنی جهت ساخت تراشه های مایکروسافت استخدام کرده است.

در گزارشات به دست آمده دیده می شود که مایک فیلیپو مهندس با سابقه اپل، این شرکت را جهت آغاز به کار در مایکروسافت قطب دیگر تکنولوژی عصر، ترک کرده است. فیلیپو یکی از باسابقه ترین افراد در خصوص طراحی تراشه ها در جهان است. او پس از ۱۰ سال همکاری با شرکت آرم در سال ۲۰۱۹ به دعوت اپل به این شرکت پیوسته بود. او قبلا در شرکت های بزرگی چون اینتل و AMD هم از اعضای کلیدی طراحی تراشه ها با تکنولوژی جدید بود. ظاهرا او هر چند سال یکبار شرکت کار خود را ترک می کند.

سیاست مایکروسافت در قبال جذب مهندسان برتر

سیاست مایکروسافت در قبال جذب مهندسان برتر

حالا می بینیم که مایکروسافت با قدرت هر چه بیشتر در تلاش است که تراشه قدرتمند و جدید خود برای سرور ها و کامپوتر های شخصی surface – سرفیس هر چه سریع تر و به هر نحوی توسعه دهد. از طرفی مایکرو سافت هم در تلاش است تا از تراشه های اینتل استفاده نکند و برای همین دلیل فعالیت خود را در تولید (تراشه های مایکروسافت) بیشتر از قبل کرده است. اما اینتل برای یافتن راه های جدید و جلوگیری از عقب ماندن از رقبایش مهندس و مدیر معماری طراحی سیستم قدرتمند مک های اپل را استخدام کرد. ویلکاکس که خودش از جمله افراد باسابقه دنیای تکنولوژی است، در شرکت اپل انتقال داده های مخصوص برای مک ها را در خصوصو تراشه ها انجام می داد. در نتیجه می توان گفت که همه این تکنولوژی و استفاده از آن را با خود به اینتل برده است.

عملکرد های اپل در جهت شخصی سازی تراشه هایش از سال های قبل

عملکرد های اپل در جهت شخصی سازی تراشه هایش از سال های قبل

شرکت بزرگ اپل از سال ۲۰۰۸ در حال کار روی پردازنده‌های اپل سیلیکون است و لذا حرکت او جهت توسعه پردازنده‌های (SoC) به صورت اختصاصی‌ کار جدیدی نبوده است. در طول این تلاش طولانی مدت اپل تراشه‌ی A4 طراحی شدند که در محصولات پر فروش این شرکت مانند آیفون ۴ ، اولین آیپد جهان یعنی ایپد اورجینال و البته اولین اپل تی‌وی مبتنی‌‌‌ بر iOS استفاده شده است. اپل در ایم مرحله یک پله بزرگ را پیمود.

اپل در اقدامی دیگر در سال ۲۰۱۶ میلادی، اولین نمونه مک‌های دارای پردازنده‌ قوی T1 را توسعه داد که این پردازنده‌ جهت ویژگی هایی مانند کنترل کردن امنیت قسمت  تاچ آیدی (Touch ID) و همچنین ارائه‌ی توانایی ها و قابلیت های قسمت مدیریت و کنترل گر سیستم (System Management Controller) را طراحی کرد. این اقدام اپل موجب وجه تماییز مک های دارای تراشه اینتل با سایر کامپوتر های ساخته شده را فراهم کرد.

سایر اقدامات غول های تکنولوژی جهان

سایر اقدامات غول های تکنولوژی جهان

همان طور که اشاره کردیم اپل این کار را به یکباره انجام نداد.  این شرکت روی میکروکنترلر SMC اختصاصی خود نیز مانور های لازم را انجام داده بود تا مدیریت انرژی موجود در مکینتاش، حالت شارژ باتری، مدت زمان راه اندازی و آماده به کار شدن دستگاه، انواع حالت نمایش فیلم و ویدئو و دیگر ویژگی‌ها جهت شخصی‌ سازی‌ هرچه بیشتر را اعمال کند که در این زمینه موفق هم بود. همه این روند ها تجربه‌ ‌استفاده کردن از مک را برای اپل بهتر کرد. در نتیجه این شرکت ها پیش بینی چنین حرکتی از اپل را کرده بودند. اما رقابت برای بهترین بودن همواره تلاش بی وقفه می خواهد.

بنابراین این راه و روش می تواند الگوی اقدامات مایکروسافت شود. به احتمال زیاد مایکروسافت همین روند را دنبال بکند تا به خواسته اش یعنی ساخت کامپوتر های سرفیس هر چه بیشتر نزدیک شود. بنابرین تولید تراشه اختصاصی سرفیس برای مایکروسافت یک امر حیاتی به شمار می آید.استخدام مهندس اپل توسط مایکروسافت خبر عجیبی نیست. بنابراین، مایکروسافت نیز می‌تواند همین روند را دنبال کند و در آینده‌ای نزدیک شاهد تراشه‌های اختصاصی این شرکت در گوشی‌های هوشمند یا رایانه‌های شخصی سرفیس باشیم.

خلاصه قطع همکاری اپل با اینتل و تراشه های جدید مایکروسافت

خلاصه قطع همکاری اپل با اینتل و تراشه های جدید مایکروسافت

  • شرکت مایکروسافت  یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده نرم افزاری جهان

  •  رقابت تنگاتنگی مایکروسافت با شرکت هایی همچون آمازون و اپل، ایتل، AMD و …

  • لزوم پیشی گرفتن از رقبا جهت پیشرفت در عرصه تکنولوژی

  • شرکت بزرگ اپل تواناترین و قدرتمندترین تراشه‌ ساز جهانی مبتنی‌‌ بر طراحی و معماری آرم

  • دشوار بودن رقابت مایکروسافت با شرکت اپل

  • کاهش وابستگی شرکت اپل به اینتل از سال های قبل 

  • آغاز روند جدیدکامپیوترهای پرقدرت مک در خصوص شخصی سازی محصولات اپل

  • قطی همکاری اپل با اینتل در سال های پیش رو

  • لزوم به راه  انداختن اقدامات جدی جهت این کار

  • آغاز چالش های جدی و البته جدید برای دنیای فناوری و تکنولوژی 

  • خرید شرکت نوویا توسط شرکت بزرگ کوالکام

  • موسسان شرکت نوویا مهندسان تکنولوژی سابق اپل 

  • آغاز به کار شرکت کوالکام قدرتمند تر از قبل با خرید شرکت نوویا

  • طراحی تراشه های قوی و پردازنده‌ی اختصاصی با تکنولوژی آرم برای کامپوتر ها و سیستم های شخصی توسط شرکت کوالکام

  • اعلام شرکت بزرگ اپل در خصوص قطع رابطه با شرکت اینتل در طول سال های پیش رو

  •   آماده سازی روند و مقدمات قطع ارتباط اپل با اینتل  از سال ۲۰۰۸ میلادی

  • واکنش شرکت intel هم به قطع همکاری اپل با او

  • تحقیق اینتل روی SOC های مخصوص از سه سال آینده 

  • استخدام یکی مهره های کلیدی اپل توسط اینتل

  • جاه طلبی اینتل و مایکروسافت استخدام مهندس اپل در microsoft جهت ساخت تراشه های مایکروسافت

  • استخدام مایک فیلیپو مهندس با سابقه اپل در مایکروسافت

  • همکاری بیش از ۱۰ سال فیلیپو با اینتل و AMD 

  • سیاست microsoft در خصوص توسعه سرور ها و کامپوتر های شخصی surface – سرفیس با استخدام مهندس اپل توسط مایکروسافت

  • احنمال دادن منتقدان و خبرنگاران به پیشروی مایکروسافت در خصوص توسعه تراشه برای کامپیوتر هایش

  • مشابه بودن روند تولید مک در اپل و کامپیوتر سرفیس در شرکت مایکروسافت

برای اطلاع از آخرین اخبار حوزه تکنولوژی و اپل، سیبانه را در اینستاگرام دنبال کنید :

اینستاگرام سیبانه

 

اپ استور ایرانی سیبانه ارايه دهنده نرم افزار‌های اورجینال و ایرانی با تضمین پایداری .

این هفته برنامه پول تیکت برای ایفون  بسیار پربازدید بوده است.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.